OHCSB? Na, az meg mi?
Országos Horgász Csapatbajnokság. Aki nincs otthon a finomszerelékes versenyhorgászatban, annak valószínűleg nem ismerős ez az elnevezés, mint ahogy pár hónappal ezelőttig nekem sem mondott semmit. De horgászgyerek anyukájaként most már ezt is tudom.
Az idei OHCSB helyszíne a Velencei tó volt, a Sukorói evezőspálya. A megyei válogatottba egy 4 fordulós verseny sorozatban elért eredmények alapján lehetett bejutni. Máté ezt megnyerte, így ő került be a 14 év alatti korosztályból az országos versenyre utazó Hajdú-Bihari csapatba.
A cél a dobogóra jutás volt, és ezt sikerült is teljesíteni: a csapat is 3. lett, és egyéniben Máté is 3. lett a saját kategóriájában.

ohcsb1.jpgA hattyúk egy kicsit bezavartak, de aztán Peti (a szomszéd pecás gyerek) egy jól megküldött etetőanyag gombóccal távozásra bírta őket.

ohcsb2.jpgCsalit feltesz, szerelést becsobbant, etetőanyagot utánadob, kicsit vár, kivesz: ezt ismételd 20 másodpercenként, 3 órán át. Ha ügyesen csinálod, akkor az ez eredmény 90 db kishal. Meg némi izomláz.

ohcsb_dobogo.jpg14 év alatti dobogósok

ohcsb_csapat.jpgA Hajdú-Bihar megyei csapat

 

A bejegyzés trackback címe:

https://100kaland.blog.hu/api/trackback/id/tr127695914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása